بدون شک تعریف غذاهای مکزیکی را با طعم های لذیذ و تند و نیز زیاد شنیده اید. در سفر به مکزیک زیبا با جاذبه های گردشگری بسیار نمی توان از چشیدن غذاهای مکزیکی که لذیذترین آن ها در خیابان ها و رستوران های مکزیک طبخ می شود، غافل ماند. این غذاها که بیشتر اوقات با موادی همچون نان ترتیلا، لوبیا، کاهو، پنیر، گوجه فرنگی و غیره پخت می شوند در میان ایرانیان هم مجبوبیت بسیاری دارد.
انچیلادا | Enchiladas
انچیلادا از لذیذترین غذاهای مکزیکی است که با قدمتی طولاتی از آن دست غذاهاییست که نباید خوردن آن را از دست بدهید. انچیلادا را با عموما گوشت ماهی که درون نان تورتیلای ذرتی رول شده طبخ می کنند. در کنار انچیلادا، لوبیا، پنیر، انواع سبزیجات را نیز قرار می دهند تا با قرار گرفتن درون سسی خاص، طعمی لذیذ را زیر زبانتان بیاورد.
فیدئو | fideo
پاستا و انواع نودل ها در میان غذاهای مکزیکی جایگاهی همیشگی دارند که از محبوب ترین آنها می توان نودل فیدئو را عنوان کرد که طرفداران بسیاری دارد. فیدئو با طعمی لذیذ درون سس گوجه فرنگی پخته به همراه صدف و پنیر و سبزیجاتی همچون جعفری و گشنیز سرو می شود.
توستادا | Tostadas
توستادا در زبان مکزیکی به معنای سرخ شده می باشد و منظور تورتیلای ذرتی سرخ شده درون روغن میباشد که پایه ی بیشتر غذاهای مکزیکی می باشد. در این غذا، تورتیلای سرخ شده را با مواد گوشتی، سبزیجات و پنیر، لوبیاها و غیره پر می کنند که طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.
تاکو | Tacos
محال است نام کشور مکزیک را بشنوید و یا به آن سفر کنید و نام غذای تاکو را نشنیده باشید! تاکو از معروف ترین غذاهای مکزیکی است با ترکیبی از نان تورتیلا اغلب با مواد گوشتی مانند مرغ به همراه سبزیجات خوش عطر و سس سالسا سرو می شود. تاکو از آن دسته غذاهایی است که در کنارش حتما باید نوشیدنی مکزیکی خوش طعمی را نوش جان کنید تا شکم گردی کاملی در میان غذاهای مکزیکی داشته باشید.