هیچ چیز به اندازه غذاهای گرم و مایع نمیتواند حال یک سرماخورده را بهتر کند. اگر شما هم این روزها را با خارش و گرفتگی گلو میگذرانید و نمیدانید که سرماخوردهاید یا به ویروسهای خطرناکتری مانند کرونا مبتلا شدهاید، باید سراغ غذاهای مقوی بروید و سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید. ما در این مطلب طرز تهیه یک سوپ ساده اما پرخاصیت را به شما آموزش میدهیم. در این رسپی بهترین روش پخت سوپ سرماخوردگی را به شما آموزش میدهیم. غذایی با طعم آشنا و روش پخت ساده که میتوانید در روزهای بیماری بیشتر سراغش بروید.
گوجه فرنگی پوره شده چهار عدد
فلفل قرمز تیواج یک قاشق غذا خوری
کره پاستوریزه دو قاشق غذا خوری
نمک به میزان دلخواه
آب لیمو تازه یک قاشق غذا خوری
پیاز نگینی خشک دو قاشق غذا خوری
آب مرغ غلیظ دو فنجان
آرد دو قاشق غذا خوری
جعفر تازه خرد شده دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوپ سرما خوردگی:
مرحله اول
معمولا سوپهای قرمز را با استفاده از جو یا گندم آماده میکنند یا درسوپ رشته گوجهفرنگی میریزند؛ اما برای تهیه سوپ گوجه فرنگی روشهای متفاوتی وجود دارد؛ مثلا برای تهیه این سوپ زمستانی، نیازی به استفاده از جو پخته شده یا جو پرک ندارید. برای شروع قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کرده و کره را در آن آب کنید. پیاز خرد شده را در کره تفت دهید تا سبک شده و رنگش تغییر کند. حواستان باشد که برای تهیه این سوپ باید پیازها را کاملا ریز خرد کنید. سپس آرد، فلفل قرمز و شکر را هم در پیاز تفت دهید و فورا سراغ مرحله بعدی بروید.
مرحله دوم
آب مرغ را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کف ظرف نچسبد و به خوبی با آب مرغ ترکیب شود. بعد از به جوش آمدن ترکیب آب مرغ، پیاز و آرد، پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. میتوانید یکی از گوجه فرنگیها را به جای پوره کردن ریز خرد کنید و ده دقیقه بعد از پورهها در قابلمه بریزید تا در زمان سرو، روی زبان احساس شود.
مرحله سوم
حدود 20 دقیقه به مواد برای جوشیدن در کنار یکدیگر زمان بردهید و در آخر آب لیموی تازه را اضافه کرده و پنج دقیقه بعد سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ زمستانی را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و جعفریهای خرد شده را برای تزیین روی آن بریزید. میبینید؟ برای تهیه یکی از مقویترین غذاهای زمستانی تنها به حدود نیم ساعت زمان نیاز داشتید.
چند نکته
- میتوانید میزان آرد این دستور را نصف کنید و به جایش دو سوم فنجان جو دو سر پرک شده به آن اضافه کنید.
- برای متفاوت شدن طعم این سوپ میتوانید دو حبه میخک به آن اضافه کنید.
- اگر وگان هستید به جای کره این سوپ را با روغن زیتون مخصوص پخت و پز آماده کنید.